Algemene voorwaarden

Lekker Drenthe handelt onder de handelsnaam www.lekkerdrenthe.nl en is gevestigd in Coevorden.
Kvk nummer: 72629053
BTW nummer: NL001398975B92
De shop is te bereiken via Data 42, 7741 MG in Coevorden.

Overeenkomst
De koopovereenkomst tussen Lekker Drenthe en de koper komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Lekker Drenthe.
Lekker Drenthe is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde leveringsvoorwaarden te stellen, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.
Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd dan meldt Lekker Drenthe dit binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de bestelling.
Let op: Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw bestelling dan dient u binnen 24 uur te reageren via info@lekkerdrenthe.nl of 06 39217455. Lekker Drenthe gaat er vanuit dat, wanneer u niet binnen de gestelde termijn heeft gereageerd de bestelling bindend is.

Leveringstijden
Onder normale omstandigheden ontvangt u uw bestelling binnen drie (3) werkdagen. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht wanneer de betaling niet is goedgekeurd of indien het product (tijdelijk) niet leverbaar is.
Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding of het recht uw bestelling te annuleren, dan wel de koopovereenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de koopovereenkomst in stand laat.

Verzending en betalingsmethoden
Lekker Drenthe biedt u de volgende betalingsmogelijkheden:
– iDeal
– Contant bij afhalen in de winkel
U betaalt altijd vooraf. Bestellingen worden pas verzonden nadat de betaling correct is ontvangen.
Lekker Drenthe levert producten uitsluitend aan afleveradressen binnen Nederland. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste aanduiding van het afleveradres. Bestellingen worden geleverd door PostNL.
U krijgt na het plaatsen van uw bestelling een automatische bevestiging. Lekker Drenthe bevestigt vervolgens uw bestelling per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres.
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Aanbiedingen
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Typfouten blijven te allen tijde voorbehouden.
Garantie en niet-goed geld terug
Lekker Drenthe draagt uiterste zorg voor een correcte afhandeling van uw bestelling.
U heeft de verplichting om bij aflevering van uw bestelling te onderzoeken of de producten aan de koopovereenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is dient u Lekker Drenthe hiervan zo spoedig mogelijk, in ieder geval drie (3) dagen na aflevering kennis te geven. Bij afhaling dient u de producten gelijk te controleren. Lekker Drenthe is niet aansprakelijk voor schade aan producten als u onze winkel verlaten heeft.
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de koopovereenkomst beantwoorden dan heeft u de keuze om de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door een nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan gerestitueerd te krijgen.

Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands Recht van toepassing